slovensky english hungarian russian
česky serbian deutsch polish

Termékek


Üzletkötők és szaktanácsadók

Újdonságok

Mit hozott a FENSTERBAU 2010

12.6.2010 - Mit hozott a FENSTERBAU 2010

Tisztelt üzleti partnerek, kedves barátok, hölgyek és urak,

Tavasszal Nürnberg két éves intervallumokban az "ablakosok" és az összes ezzel összefüggő iparág figyelmének központjába kerül. A Fensterbau frontale nemzetközi építőipari nagyvásáron szembesül a kereslet a kínálattal. . Idén a kiállítást több mint 100 000 látogató tekintette meg. 2010-ben kiállított 100000 m2 felületen a világ 30 álamából 760 kiállító.

Az ALUMA ČS, a saját standján több mint 200 látogatót fogadott a világ 37 országából. Érdeklődéseket jegyeztünk fel nem csak a tradicionális európai piacokról, hanem Ázsiából, Afrikából és Amerikából is. Látogatóink megtekinthették az ALUMA ČS programjából a már bevált termékeket és az újdonságokat is – CYKLON csavarozóautomata vagy VULCAN S vasalatszerelő állomás.

Anyacégünk a PRESSTA-EISELE standján először volt a nagyközönség előtt bemutatva a sarokrogysztónk új modelje a PRESSTA 7000, amely 2010 júliusától lesz megvásárolható.

Az ALUMA ČS standján tett látogatásáról ír a Dom a byt sz. 4/2010. (Ház és lakás) szakfolyóirat is.

A fotoalbumban található néhány fényképpel szeretnénk látogatóink részére felidézni azt a légkört, ami a standunkon uralkodott a kiállítás során. Köszönetet mondunk mindenkinek, akik a nagyvásár során látogatásukkal megtiszteltek bennünket.

Rövid összefoglalónkat a Fensterbau frontale 2010 nagyvásárról megtalálja a REPORT tájékoztató kiadásunkban. .

Tiszteljük Önök érdeklődését és bizalmát, előre örülünk az Önökkel történő találkozásoknak az év folyamán és ezennel meghívjuk Önöket a Fensterbau frontale 2012-re .

Buy Now
12.6.2010

Späť