slovensky english hungarian russian
česky serbian deutsch polish

Termékek


Üzletkötők és szaktanácsadók

Rólunk

1991

A PRESSTA-EISELE GmbH Bullay D és Pavol Vitek úr megalakítják az ALUMA ČS s.r.o közös társaságot. A zsolnai székhelyű társaság célja, hogy komplex szolgáltatásokat nyújtson az akkori Csehszlovákia területén újonnan alakuló PVC - és ALU – ablakok gyártóinak; a legmodernebb technológiai berendezéseket szállítani az iparba az ALU – profilok feldolgozóinak.

1992

Megnyitjuk az általunk szállított gépek Bemutató központját. Vásárlóink tízeinek segítjük így az optimális tájékozódást az alkalmas technológiai berendezés megvásárlásához. A brünni kiállításon való részvételünk szakmai körökben nagy érdeklődést váltott ki. Egy év leforgása alatt megvalósultak az első komplett gépsorok szállításai PVC – és ALU – ablakok gyártására.

1993

A vevőkkel történő szeriózus hozzáállásról tanúskodik az a tény, hogy a gépszállítók közül elsőként realizáljuka a brünni Állami vizsgálat certifikációját.

1994

Litvániában megszerezzük az első Szlovákián vagy Cseh Köztársaságon kívüli ügyfelünket. Elkezdjük üzemeltetni a magán vámraktárunkat.

1995

Márciusban tartottuk az első ALUMA TECH SHOW-t, amely a hazai kiállítások tradiciójának elindítója lett. Az első évfolyam kifejezetten kedvező nemzetközi visszhangot váltott ki az ablakgyártók körében.

Szeretnénk Önökkel nővekedni – ez társaságunk új szlogenje, amely kifejezi filozófiánkat : vásárlóinkkal hosszútávú szeriózis és megbízható partnerkapcsolatot építeni.
11.25.: ünnepélyesen megnyitjuk az újonnan épített üzleti – technikai – adminisztratív helységeinket. A társaság új kozpontja a Zsolnai járásban lévő Krasňany. A gépek és berendezések szállításának teruletén Középkelet- Európa legmodernebb cége lettünk.

 

A Pressta Eisele cég - mint a sarkoló gépek piacának vezetoje – új modellel, a PRESSTA 2000 – rel jelentkezik. Ez a gép állítható sarkoló fejekkel és állítható belső ütközőkkel rendelkezik.

 

1996

A Pressta Eisele cég a piacon bemutatja a PRISMA kivágó fűrész sikeres modelljét. A gép felülmúlhatatlan segítséget nyújt a homlokzatok és télikertek gyártóinak.

 

1997

Alakítjuk a logónkat.


A Pardubice melletti Srnojedben elkezdi működését leányvállalatunk, az ALUMA BOHEMIA.
Az IBF Brno CZ építkezési kiállításon a PRESSTA 2000 sarkoló gép aranyérmes lett. Ez a legkeresettebb sarkoló gép.

Elkezdjük építeni a saját modern és kreatív konstrukciós irodánkat.
09.O1.: Megnyitjuk a gyártótermünket. Az újonnan épített helységekben és a modern gépeken a szerelőasztalok és szállítókocsik gyártásával indítunk. Az ELAN-program gyártásával kezdünk.
Az ALUMA TECH SHOW-n 10.10-én bemutatjuk első gépünket, a RONDO tisztító automatát. A gép a PVC-ablakok sok kis- és középtermelőjének nagy segítőtársa lett, mert nagymértékben meggyorsította az előállítási folyamatot.
Hazai nagykiállításunkat ebben az évben 298 ügyfél látogatta meg 7 ország 13O cégéből.

 

Az ALUMA ČS az egyike a SLOVOKNO szlová k ablakgyártó társaság alapítótagjainak.

1998

Kijevben elkezdi működését az ukrajnai képviselőnk. Az ALUMA UA által kínált gépek az ukrán ügyfelek körében kedvező fogadtatásra találtak.
A céget az év elején bevezette, augusztusban pedig certifikálta a LLOYD´S REGISTER QUALITY ASSURANCE britt társaság. A London – rendszer ISO 9OO2 minőségi norma alapján.

 

1999

Aktívan kereskedni kezdünk Magyarországgal.
Elkezdjük az ELAN üvegezo állvány gyártását. Az állvány merev konstrukciójával emelkedik ki, és többféle modellben gyártjuk. Ára előnyös arányban áll technikai megoldásával és hasznosságával.

2000

Az anyacég helyszínén, Bullay D-ben új bemutatóterem nyílt.
A piacra került a PRAKTIK új vízrésmaró-automatánk . A vásárlóink értékelik a maróagregátok flexibilis, pontos és mindemellett egyszerű átállítási módozatait.


2001

Az ALUMA ČS a vásárlói körében, az üzleti patrnereivel és barátaival ünnepli munkásságának tizedik évfordulóját.

A vásárlóknak az ALUMA TECHSHOW-n bemutattuk az új NOVA fűrészgépet üvegezőlecek vágására. A léclefogatás univerzális megoldási módja felkeltette az érdeklődést.
A Pressta Eisele cég bemutatja a PROFILMA 2OO modern vágóautomatát.

2002

Az ALUMA TECHSHOW hazai nagyvásárán a látogatók figyelmét lekötötte a PHANTOMATIC megmunkáló központ.

2003

A CONECO Bratislava kiállításon van az ARCUS osztómaró premierje, ami lehetővé teszi az oszlop hajlított maratását. A gép többféle használatához tartozik az oszlopmaratás, a sarkok hegesztés utáni tisztítása.

A gyártó üzemben megnyílt a technikai ellenőr specializált munkahelye. Megvalósult a cégben a logisztikai rendszer reorganizációja.

A PRESSTA EISELE cég megrendezi az első hazai nagyvásárt, az OPEN HOUSE-t.

2004

Pozsonyban a CONECO kiállításon bemutatjuk a vásárlóinknak a PANTOMAT fúró- és maróautomatát kilincsekre.

Leszállítjuk az első automatizált operációközti transzportáló elemeket a PVC-ablakok gyártásához.
A gyártási technológiát CNC megmunkáló központtal modernizáljuk.

03.10.: a rendszer minőségét a LLOYD´S REGISTER QUALITY ASSURANCE London britt társaság certifikálta az ISO 9001:2000 norma alapján. Ez a minőségi rendszer a következő tevékenységeket foglalja össze:Ajánlás és fejlesztés, az ALU- és PVC-ablakok gépeinek és manipulációs berendezéseinek gyártása, eladása, szervizelése, ALU, PVC és acélprofilok megmunkálása.
Az ALUMA cég gépei elégedett felhasználóknál dolgoznak nemcsak Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Ukrajnában, hanem Belgiumban, Fehéroroszországban, Észtországban, Litvániában, Moldáviában, Németországban, Lengyelországban, Ausztriában, Romániában, Oroszországban és Olaszországban is.
Tradíciós vásárlóink - a PVC-és ALU-ablakok gyártói - mellett erős felvásárló csoportot képeznek az ügyfelek az ipar területéről; főleg az autó- és elektrotechnikai iparból.

2005

Az ARCUS osztómaró sikeres eladásait követően az idén a párizsi BATIMAT szakkiállításon bemutattuk a francia ablakgyártóknak NOVA tipusjelzésű üvegezőléc-vágónkat. Ez a Szlovákiából származó gép nagy érdeklődést keltett a szakemberek körében.

Októberben piacra dobtuk új saroktisztító – automatánkat a RONDO 4000-ET. Ez egy további termék, mely bővíti a PVC ablakgyártók részére általunk gyártott „konvens“ gépek programját. A RONDO 4000-re négy marótárcsa-rendszer szerelhető fel különböző profilkontúrok részére. Az összehegesztett sarkat teljesen le tudja tiszttani ferde síkal és ívvel együtt. Nagyraértékelt például a gyors letisztítási munkaciklus és az egyszerű kezelhetőség.

Szlovákia oficiális logója Kis nagy ország. Az ALUMA cég Krasňanyban található gyártócsarnok új terméke a COMBI RADIUS, amely Kicsi nagy segítőtárs. Nehezen találunk ablakgyártót, aki ne dolgozna íves vagy ferdevonalas vezetésű profillal. Ezeket az összehegesztett sarkakat többen még mindig manuálisan tisztítják, rendkívüli időveszteséggel és gyengébb minőséggel. A COMBI RADIUS piacon történő megjelenésével ezeket a gondokat megoldottuk.

2006

Januárban piacra dobtuk az APOLLO 2A hegesztőautomatát, mely robusztusra lett fejlesztve, új konstrukciós megoldások felhasználásával és magasminőségű alkatrészek beépítésével. A műanyag ablakgyártók részére pontos technológiai folyamatot biztosít. Minőségét és műszaki progresszivitását az is bizonyítja, hogy az eddig legyártott gépek mindegyikét külföldre exportáltuk.

Kisebb szünet után ismét beindítottuk cégünk nyomtatványát, amely új megnevezés a „report“ alatt fog megjelenni. Ebben üzleti partnereinket tájékoztatni fogjuk újdonságainkról és tevékenységeinkről.